17 Comments

  1. If I had known about Cannabis and it's ability to destroy cancer cells years ago, my mother would have still been alive today, as she died from a brain tumor when I was in my teens… I have spent a whole life time without having parents due to those in power… my hatred for these evil elite politician BASTARDS who say this plant should remain banned in Britain has died down a bit… but I will NEVER ever trust any of them EVER again…

  2. Ik maak THC en CBD olie zelf, volgens de Simpson methode. Dat doe ik al, sinds de kanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen of tegen absurde prijzen. De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken…
    Zelf gebruik ik het ook voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt echt goed.
    Mocht u ook niet aan de THC of CBD olie kunnen komen, kunt u altijd mailen: michelentiny@home.nl . wellicht dat ik u kan helpen ermee

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*